Властите в Испания потвърдиха седма жертва, след като автобус падна от

...
Властите в Испания потвърдиха седма жертва, след като автобус падна от
Коментари Харесай

7 станаха жертвите, след като автобус падна в река в Испания


Властите в Испания потвърдиха седма жертва, след като автобус падна от мост в река в навечерието на Коледа. В понеделник спасителите извадиха тялото на жена от река Лерес в северозападната област Галисия.

Спасителните екипи в началото прекратиха издирването, откакто откриха шест тела. Те обаче възобновиха интервенцията, откакто една от оживелите пътнички съобщи, че приятелката ѝ, с която е пътувала, не е включена в формалния лист на жертвите, написа Би Би Си.

Жената не е била оповестена за изчезнала, защото никой не я е чакал, съобщи представител на полицията. Тялото ѝ е видяно от хеликоптер в реката в понеделник сутринта.

Двама души, в това число водачът, пострадаха, откакто рейсът, пътуващ от Луго за Виго, падна от височина към 30 м в бързо течащата река. Тестовете за алкохол и опиати на лидера на рейса са негативни.

Според публични представители евентуалната причина за злополуката е неприятното време. Службите за незабавна помощ са били известени за случая първо от преминаващ водач, който им споделил, че част от мантинелата на моста липсва. Само няколко минути по-късно един от оживелите им се обадил от рейса и съобщил, че транспортното средство бързо се цялостни с вода.

Това помогнало на избавителните екипи бързо да локализират мястото на злополуката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР